simpleSAMLphp login


Hírek

Rendhagyó alapkőletétel az Általános Orvostudományi Karon

2018. december 7-én helyére került a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar új oktatási és kutatási épületszárnyának rendhagyó, 3D-s nyomtatási eljárással készült alapköve, így elkezdődhet az az építkezés, melynek eredményeként az Egyetem oktatói és kutatói feladatukhoz méltó, innovatív és modern környezetben szolgálhatják majd az orvostudományt.

Letették az orvoskar új oktatási és kutatási épületszárnyának alapkövét

A tervek készek, az építési engedély megvan, az alapozás elkezdődött: december 7-én eljött az ideje, hogy a Modern Városok Program keretében megvalósuló Általános Orvostudományi Kar Új Oktatási és Kutatási Épületének alapköve a helyére kerüljön.

Indulhat a belvárosi campus fejlesztése

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Modern Városok Program keretén belül a Pécsi Tudományegyetem fejlesztése. Az Egészségtudományi Kar beruházásának közbeszerzési eljárása eredményesen lezárult, és a mai napon megkötött kivitelezői szerződéssel kezdetét veszi az egyetemfejlesztési program belvárosi campus projektelemének megvalósítása.

MVP bemutató a Nádor Galériában

Átfogó képet ad a Modern Városok Programról az a kiállítás, mely október 3-án nyílt meg a Nádor Galériában. A tárlat azért is időszerű, mert a közeljövőben több olyan megújult vagy újonnan létrejövő épület átadására is sor kerül majd, melyek e program részei.

"Nincs jobb, mint a kollégiumi élet"

100 új férőhelyet biztosít a felújított Damjanich Kollégium, melyet 2018. szeptember 17-én adtak át. Ismert, hogy a Pécsi Tudományegyetem 2020-ig jelentősen növelni szeretné az idegennyelvi képzésben részt vevő hallgatók létszámát.